Kutter kursmålet på Sevan Marine

Meglerhus tror ikke oppsiden i Sevan Marine-aksjen er så stor som før.

Børs

Sevan Marine la frem svakere tall enn DnB NOR Markets ventet i går, noe som skyldtes høyere oppstartskostnader på selskapets første rigg Piranema enn lagt til grunn. Meglerhuset tror kurstriggerne vil kunne komme tett fremover. Sevan Marine la frem svakere tall enn DnB NOR Markets ventet i går, noe som skyldtes høyere oppstartskostnader på selskapets første rigg Piranema enn lagt til grunn. Meglerhuset tror kurstriggerne vil kunne komme tett fremover. - I slutten av måneden legger Petrobras frem en rapport om Piranemas egenskaper basert på målinger gjort under ekstremværet i begynnelsen av måneden. Denne vil sannsynligvis bli studert nøye av andre potensielle kunder, sier meglerhuset ifølge Stocklink.Kjøpsanbefalingen opprettholdes, men estimatene kuttes. Dessuten reduseres 12 måneders kursmål fra 65 kroner til 60 kroner.Sevan er sist omsatt for 52 kroner.

Nyheter
Næringsliv