Lite lyspunkt på Oslo Børs

Oslo Børs åpnet ned i kjølvannet av børsras i Japan og lavere oljepriser. Men så snudde det. Slik går åpningshandelen.

Børs

Oslo Børs åpnet ned i kjølvannet av børsras i Japan og lavere oljepriser. Mange hadde ventet en rekyl etter at Wall Street hentet seg inn i løpet av torsdag kveld. Hovedindeksen falt fort til 434,52 poeng, men etter 19 minutters kvarters handel er indeksen faktisk litt opp, nærmere bestemt 0,3 prosent til 441,37 poeng. Brent-olje for levering i oktober koster nå 69,55 dollar fatet. Da børsen stengte i går gikk septemberkontrakten for 69,77 dollar per fat. Statoil faller 0,5 prosent til 152,25 kroner. Hydro er uforandret på 196,50 kroner. Lille Questerre er ned 4,6 prosent.Funcom topper taperlisten med et fall på 7,8 prosent.. Fairmount Heavy Transport ramler 4,7 prosent til 20,50 kroner etter å ha meldt om at den forsinkede transportfarkosten Fjord vil forlate Malta Shipyards i oktober. Ferdigstillelsen av fartøyet er sterkt forsinket.Norge har etter det NRK erfarer vunnet laksestriden mot EU. Flere av lakseaksjene stiger på meldingen. Grieg Seafood er opp 7,5 prosent til 21,50 kroner, mens Marine Farms er opp 3,8 prosent til 29,90. Marine Harvest er uendret.Schibsted løftes 1,3 prosent til 240,50 kroner etter å ha lagt frem tall.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs