Luxo taper mindre penger

Luxo reduserte underskuddet i andre kvartal. - Den positive utviklingen selskapet har vist gjennom det siste året gjør at selskapet er i ferd med å nå målsetningen om lønnsom drift, heter det.

Børs

Belysningsselskapet Luxo melder om et resultat før skatt på minus 4,2 millioner kroner i andre kvartal 2007, mot minus 10,4 millioner kroner i samme periode i fjor. Driftsresultatet endte på minus 1,7 millioner kroner, opp fra minus 7,2 millioner kroner året før. Driftsinntektene beløp seg til 113,3 millioner kroner, mot 101,1 millioner kroner i andre kvartal 2006. Belysningsselskapet Luxo melder om et resultat før skatt på minus 4,2 millioner kroner i andre kvartal 2007, mot minus 10,4 millioner kroner i samme periode i fjor. Driftsresultatet endte på minus 1,7 millioner kroner, opp fra minus 7,2 millioner kroner året før. Driftsinntektene beløp seg til 113,3 millioner kroner, mot 101,1 millioner kroner i andre kvartal 2006. Luxo opplever vekst i etterspørselen i perioder der aktiviteten i markedet for profesjonelle bygg er økende. Det er spesielt i Skandinavia at veksten er sterk. Avhengig av geografisk og produktmessig segment, anslår Luxo markedsveksten for 2007 til å bli mellom tre og åtte prosentDen positive utviklingen selskapet har vist gjennom det siste året gjør at selskapet er i ferd med å nå målsetningen om lønnsom drift etter en omfattende omstillingsprosess, heter det i kvartalsrapporten.Se hele rapporten her.

Nyheter
Børs