Medi-Stim-rekord

Medi-Stim har lagt bak seg et rekordsterkt kvartal.

Børs

Andre kvartal 2007 var det beste kvartalet for Medi-Stim ASA i selskapets historie, fremgår det av kvartalsrapporten. Resultatet før skatt endte på 6,4 millioner kroner, mot 5,2 millioner kroner i samme periode i fjor. Driftsresultatet ble 6,2 millioner kroner, opp fra 5,6 millioner kroner i fjor. Andre kvartal 2007 var det beste kvartalet for Medi-Stim ASA i selskapets historie, fremgår det av kvartalsrapporten. Resultatet før skatt endte på 6,4 millioner kroner, mot 5,2 millioner kroner i samme periode i fjor. Driftsresultatet ble 6,2 millioner kroner, opp fra 5,6 millioner kroner i fjor. Omsetningen økte med 50,6 prosent til 32,6 millioner kroner og"Etableringen av egen salgsorganisasjon i USA er vellykket. Tilsvarende har den første kliniske testen av avbildingsmodulen i integrert system vært en suksess. I løpet av kvartalet solgte Medi-Stim 1.200 stetoskop til India", opplyses det.Her er rapporten og presentasjonen.

Nyheter
Børs