Meget volatilt på Oslo Børs

- Det så veldig lovende ut i går kveld og vi kom litt happy på jobb i dag, men så åpner man skjermene og ser at Asia er rett ned, sier megler. Oslo Børs svinger voldsomt i formiddagshandelen.

Børs

Det har vært en meget volatil formiddag på Oslo Børs. Hovedindeksen har svingt fra 435 til 447 poeng. Siste notering er 441,58 poeng, opp 0,3 prosent. Dette er et øyeblikksbilde. Om 10 minutter kan godt børsen være opp eller ned en prosent. Det har vært en meget volatil formiddag på Oslo Børs. Hovedindeksen har svingt fra 435 til 447 poeng. Siste notering er 441,58 poeng, opp 0,3 prosent. Dette er et øyeblikksbilde. Om 10 minutter kan godt børsen være opp eller ned en prosent. - Det så veldig lovende ut i går kveld og vi kom litt happy på jobb i dag, men så åpner man skjermene og ser at Asia er rett ned. Dette hindrer oss i å få den ventede rekylen. Oljen har heller ikke tatt seg skikkelig opp igjen, så vi får ikke mye hjelp derifra heller, sa en megler til TDN Finans rett før børsåpning.Aksjer som Yara og REC stiger 1,8 og 1,5 prosent. De to mest omsatte papirene, Statoil og Hydro, beveger seg lite.Eitzen Maritimes tegningsretter omsettes for 18 øre, opp 38,5 prosent. Med en tegningskurs på 2,80 kroner vil faktisk noen betale 3,70 kroner for aksjer som omsettes for 3,05 kroner på Oslo Børs.Farstad Shipping, Grieg Seafood, Opera, Telio og Norstat stiger mellom fem og ni prosent. Sistnevnte la frem tall i dag.Fairmount Heavy Transport ramler syv prosent til 20 kroner etter å ha meldt at den den forsinkede transportfarkosten Fjord vil forlate Malta Shipyards i oktober.Så langt er det omsatt verdipapirer for 6,2 milliarder kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs