Megler om børsen

Oslo Børs har hentet seg en del inn etter en svak åpning. Den store vinneren stiger over 10 prosent i tung handel.

Børs

Rett etter børsåpning var hovedindeksen på Oslo Børs helt nede i 461 poeng, men markedet har hentet seg en del inn. Klokken 10.16 står indeksen i 463,72 poeng, ned 0,4 prosent. Rett etter børsåpning var hovedindeksen på Oslo Børs helt nede i 461 poeng, men markedet har hentet seg en del inn. Klokken 10.16 står indeksen i 463,72 poeng, ned 0,4 prosent. - Vi tror vi åpner med en svak nedgang delvis styrt fra USA der markedene falt etter at Oslo Børs stengte fredag. Det blir nok fokus på Aker Yards etter tallene, men også Northland Resources, som er på forsiden på Finansavisen i tillegg til kursoppgangen i går. Oljeprisen er lite endret fra i går, men det som er viktig for Norge er at den amerikanske oljeserviceindeksen gikk godt i går. Etter 15 minutter tror vi børsen er mellom flatt og ned 0,3 prosent, sa en megler til TDN Finans rett før børsåpning.Aker Yards faller 5,6 prosent til 63 kroner i kjølvannet av resultatfremleggelsen, mens Northland Resources hopper 10,2 prosent til 27 kroner på en superoptimistisk analyse fra Pareto.Brent-olje for oktober-levering omsettes for 69,79 dollar fatet, ned syv cent.Så langt er det omsatt verdipapirer for 3,3 milliarder kroner.

Nyheter
Børs