Meglerferskinger på børspallen

- Dette har gått over all forventning. Spesielt når man tar i betraktning at vi ennå ikke er fullt bemannet, sier assisterende meglersjef Gaute Ulltveit-Moe i Arctic Securities. I går sikret meglerhuset seg pallplass.

Børs

Ferskingen Arctic Securities gjorde storhandel i Aker i går, og sikret seg dermed pallplass, melder Finansavisen. Jubelen sto i taket på meglerbordet da nykommeren rundet to milliarder i omsetning og Arctic ble tredje største aktør på Oslo Børs.- Dette har gått over all forventning. Spesielt når man tar i betraktning at vi ennå ikke er fullt bemannet, sier assisterende meglersjef Gaute Ulltveit-Moe ifølge avisen.Han sikter til at supermegler Gaute Eie fremdeles er i karantene og ikke er på plass som meglersjef før 1. oktober. Heller ikke Esten Løkkebakken er i gang ennå.

Nyheter
Børs