Meglerhus anbefaler ti aksjer

Dette er listen over de aksjene analytikerne i DnB NOR Markets anbefaler investorer å satse på.

Scanpix / Scanpix
Børs

Denne uken velger analytikerne i DnB NOR Markets å ta Golar LNG og Ocean Rig inn i utvalget av anbefalte aksjer. Det skjer på bekostning av Yara og Telenor.- Ocean Rig har falt mye, samt at selskapet er godt posisjonert for nye kontrakter samtidig som det ikke har nybyggrisiko. For Golar venter vi et stigende LNG-rater i høst/vinter. I tillegg er balansen i selskapet god og vi ser heller ikke bort i fra at strukturelle endringer i selskapet kan bli annonsert de neste månedene, sier analytikeren.Ukens portefølje:

  • TandbergTandberg
  • PGSPGS
  • SevanSevan
  • SchibstedSchibsted
  • Norsk HydroNorsk Hydro
  • Deep Sea SupplyDeep Sea Supply
  • Sparebank1 Midt-NorgeSparebank1 Midt-Norge
  • OrklaOrkla
  • Golar LNGGolar LNG
  • Ocean RigOcean Rig

Nyheter
Næringsliv