Navamedic ser lysning

Navamedic reduserer underskuddet. EBITDA vil bli positiv i tredje kvartal, spås det.

Børs

Navamedic rapporterer om et resultat før skatt på minus 1,8 millioner kroner i andre kvartal 2007, mot minus 2,6 millioner kroner i fjor. Driftsresultatet ble forbedret fra minus 2,7 millioner kroner i andre kvartal til minus 2,0 millioner kroner i år. EBITDA endte på minus 1,5 millioner kroner, sammenlignet med minus 2,5 millioner kroner året før. Navamedic rapporterer om et resultat før skatt på minus 1,8 millioner kroner i andre kvartal 2007, mot minus 2,6 millioner kroner i fjor. Driftsresultatet ble forbedret fra minus 2,7 millioner kroner i andre kvartal til minus 2,0 millioner kroner i år. EBITDA endte på minus 1,5 millioner kroner, sammenlignet med minus 2,5 millioner kroner året før. Driftsinntektene var på 2,7 millioner kroner, mot fattige 36.000 kroner i fjor.Det ventes salg fra tredje kvartal. Samtidig opplyses det at det ventes en positiv EBITDA i tredje kvartal og andre halvår 2007.Her er hele rapporten.

Nyheter
Børs