Nervøs for nye fall i aksjemarkedet

Investor og industrieier Jens Ulltveit-Moe frykter lavere vekst i verdensøkonomien.

Børs

Jens Ulltveit-Moe, investor og industrieier, er ifølge Dagens Næringsliv sikker på at uroen i finansmarkedene ikke vil smitte over i realøkonomien. Men likevel er investoren nervøs for nye fall i aksjemarkedet.- Men ikke noe i verdens fundamentale økonomiske situasjon tilsier at det blir et krakk. Jeg tror tiden fremover blir veldig urolig. Det kan godt falle mer, sier han.Ulltveit-Moe innrømmer for DN at han har undervurdert konsekvensene av problemene i den amerikanske økonomien. Han trodde nemlig lenge at uroen ikke ville vise seg i form av lavere økonomisk vekst.- Jeg er blitt mer pessimistisk på grunn av at det var større problemer i den amerikanske økonomien enn jeg trodde, sier investoren, som også ser klare tegn til at toppen er nådd i investorenes aktivitet.

Nyheter
Næringsliv