Nyheter preger rød børsåpning

Oslo Børs trekkes ned i fredagens åpning. Northland Resources stiger på analytikerrapport, mens Aker Yard straffes.

Børs

Oslo Børs sendes nedover i fredagens åpningshandel. Etter de første fem minuttene viser hovedindeksen et fall på 0,9 prosent til 461,40 poeng. Tungvektere som Statoil, REC, Norsk Hydro og Telenor tynger.Aker Yards topper blant taperne med et fall på 7,8 prosent til 61,50 kroner etter å ha lagt frem skuffende tall i morges. Artumas Group følger etter med et fall på 3,7 prosent til 51 kroner.Aker BioMarine topper i motsatt ende av skalaen med en oppgang på 2,56 prosent til 40 kroner etter meldingen om at Aker-direktør Bengt Rem har kjøpt aksjer i selskapet. Northland Resources gjør det også bra med 9,4 prosent til 26,80 kroner i kjølvannet av lyse spådommer fra analytikerkretser.Bevegelse blant tungvekterne viser:

    Statoil -0,7%Statoil -0,7%PA Resources -5,14%PA Resources -5,14%Northland Resources 6,53%Northland Resources 6,53%Aker Yards -7,8%Aker Yards -7,8%REC -1,18%REC -1,18%Telenor -1,2%Telenor -1,2%Orkla -0,97%Orkla -0,97%
Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs