Oppgang på Wall Street

USA-børsene steg for tredje dag på rad mandag.

Børs

Tall fra amerikanske statistikkmyndigheter mandag viste at ledende indikatorer steg 0,4 prosent i juli. På forhånd var det ifølge Bloomberg ventet en oppgang på 0,4 prosent.Amerikanske aksjer opplevde fredag et etterlengtet rally da Fed senket diskontorenten med 0,50 prosentpoeng til 5,75 prosent.- Investorere er lettet over at Fed er mer proaktiv når det kommer til kreditt-krisen, sier Bruce Bent, ved Reserve Funds, til Bloomberg.Dow Jones steg 0,3 prosent til 13.121,35. S&P 500 falt 0,03 prosent til 1.445,55. Den teknologitunge Nasdaq endte opp 0,1 prosent til 2508,59.Forholdet mellom aksjer som steg og falt var 7 til 6 på NYSE.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TV Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Slik gikk det på Oslo Børs i dag Nøkkeltallene fra dagens handel og børsmeldingene .Alle dagens Børs- og finansnyheter på HegnarOnline.Alle delindeksene her .Alle dagens aksjetips finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i Europa Slik gikk det på de europeiske børsene.Slik gikk det i Asia Slik gikk det på børsene i Asia i dag.

Nyheter
Børs