Oslo Børs rett til bunns?

Analysesjef Roger Berntsen er usikker på dagens børsåpning, men mye tyder på at det går mot en ny elendig dag.

Børs

Analysesjef Roger Berntsen i NetFonds Bank skriver i dagens morgenrapport at han er usikker på dagens børsåpning. Han opererer med en fair value for hovedindeksen på 440,2 poeng. Analysesjef Roger Berntsen i NetFonds Bank skriver i dagens morgenrapport at han er usikker på dagens børsåpning. Han opererer med en fair value for hovedindeksen på 440,2 poeng. Wall Street endte nesten uendret etter et kraftig fall tidligere på dagen torsdag. Det stygge i dag er at Nikkei-indeksen har stupt 5,4 prosent på morgenkvisten. Dessuten har oljeprisen falt etter børsslutt i går. Brent-olje for levering i oktober koster nå 69,47 dollar fatet.Alt tyder dermed på at børsen vil falle kraftig også i dag. Torsdag stupte den fire prosent.

Nyheter
Børs