- Oslo Børs ser billig ut

- Oslo Børs ser billig ut hvis oljeprisen forblir om lag på dagens nivå, mener Terras Jan Andreassen og mener høsten peker seg ut som et gunstig tidspunkt for deg som har norske aksjer i tankene.

Børs

Terras sjeføkonom Jan Andreassen ser ikke bort fra at markedet kan falle mer, men tror høsten kan vise seg å bli et fornuftig tidspunkt for å overvekte norske aksjer.- Oslo Børs ser billig ut hvis oljeprisen forblir om lag på dagens nivå, noe vi også forutsetter. Markedet kan falle mer, men vi tror høsten 2007 vil vise seg å være et fornuftig tidspunkt å overvekte norske aksjer. Et nært forestående rentekutt i USA vil kunne forløse en betydelig kursoppgang på børsene globalt, sier Andreassen ifølge DN idag.De urolige tidene fortsetter å prege handelen på Oslo Børs. Slik ser det ut nå.

Nyheter
Børs