PANGåpning for aksjene på Wall Street

Aksjene går til himmels og det for bokstavelig talt fest aksjonærene på Wall Street. Utviklingen kan du følge her.

Børs

Det har vært en fin start på det amerikanske aksjemarkedet, noe FED skal ha skylden for. Den amerikanske sentralbankens har nemlig beslutttet å kutte sin utlånsrente med 50 punkter til 5,75 prosent. Det er etter det Bloomberg erfarer første gang siden 2001 at Fed gjør kutt i utlånsrenten midt i mellom to planlagte rentemøter. Det har vært en fin start på det amerikanske aksjemarkedet, noe FED skal ha skylden for. Den amerikanske sentralbankens har nemlig beslutttet å kutte sin utlånsrente med 50 punkter til 5,75 prosent. Det er etter det Bloomberg erfarer første gang siden 2001 at Fed gjør kutt i utlånsrenten midt i mellom to planlagte rentemøter. Funds-renten ligger uendret på 5,25 prosent, mens utlånsrenten til bankene altså er kuttet til 5,75 prosent.Fem minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått opp 2,61 prosent og står i 2.514,94 poeng mens Dow Jones står i 13.117,45 poeng etter en oppgang på 2,11 prosent.Utviklingen kan du følge her. De norske aksjene kan du følge her Her finner du ytterligere informasjon om de norske aksjene. Her finner du etter hvert vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVOslo Børs i dag Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Børsene i Europa i dag.Slik gikk det på børsene i Asia i dag.

Nyheter
Børs