Peter Hermanrud: Det er betydelig risiko for at vi ser 200-tallet på Oslo Børs

Sjefstrateg Peter Hermanrud kommer med enormt dystre spådommer. Han mener det er stor risiko for at hovedindeksen faller så mye at vi ser 200-tallet.

Børs

Da hovedindeksen på Oslo Børs lå rundt 400-nivået i 2006 sa Peter Hermanrud, sjefstrateg i First Securities, til Finansavisen at han trodde hovedindeksen ville se både 200- og 500-nivået. Spørsmålet var bare hva som kom først. Da hovedindeksen på Oslo Børs lå rundt 400-nivået i 2006 sa Peter Hermanrud, sjefstrateg i First Securities, til Finansavisen at han trodde hovedindeksen ville se både 200- og 500-nivået. Spørsmålet var bare hva som kom først. - Hvis fallet virkelig begynner nå, er det betydelig risiko for at vi får se 200-tallet. Får du en krise utledet av fall i boligprisene, kan aksjene falle mye, sier Hermanrud til Kapital.- Så hva er mest sannsynlig - 200- eller 700-tallet?- Av disse to tallene vil jeg si 200-tallet. De neste år er nok det mest sannsynlig, men begge deler er selvfølgelig mulig. I dag er nedsiden litt begrenset av at gjeldsgraden er lavere. På den annen side er nok prisingen noe høyere, avslutter Hermanrud.Hovedindeksen på Oslo Børs står nå i 466,58 poeng.

Nyheter
Næringsliv