Questerre på handletur

Questerre Energy kjøper det Toronto-noterte leteselskapet Magnus Energy.

Scanpix / Scanpix
Børs

Questerre kjøper alle aksjene i selskapet gjennom tilbakebetaling av 15 millioner dollar av Magnus' førsteprioritets usikrede lån og utstedelse av 11,09 millioner aksjer, melder TDN Finans. Questerre kjøper alle aksjene i selskapet gjennom tilbakebetaling av 15 millioner dollar av Magnus' førsteprioritets usikrede lån og utstedelse av 11,09 millioner aksjer, melder TDN Finans. Ifølge Questerre støtter begge styrene kjøpet, og aksjonærer med over 25 prosent av aksjene støtter transaksjonen. Det er avtalen en eventuell break-up-fee på to millioner dollar.Magnus Energys viktigste eiendel er en 50 prosent andel i over 80 kvadratmiles i sørøstre Saskatchewan, kjent som Antler-området. Magnus har nå en oljeproduksjon på 210 fat oljeekvivalenter pr dag.

Nyheter
Børs