Resultathopp for Block Watne

- Driftsinntekter og driftsresultatet i Block Watne Gruppen bekrefter stabil god vekst i kvartalet, sier konsernsjef Lars Nilsen.

Børs

Block Watne melder om et resultat før skatt på 63 millioner kroner i andre kvartal i år, mot 48 millioner kroner i samme periode i fjor. Proforma driftsinntekter ble på 56 millioner kroner, opp 99 millioner kroner. Proforma driftsresultat (EBIT) ble 103 millioner kroner, opp to millioner (2 prosent). Block Watne melder om et resultat før skatt på 63 millioner kroner i andre kvartal i år, mot 48 millioner kroner i samme periode i fjor. Proforma driftsinntekter ble på 56 millioner kroner, opp 99 millioner kroner. Proforma driftsresultat (EBIT) ble 103 millioner kroner, opp to millioner (2 prosent). - Driftsinntekter og driftsresultatet i Block Watne Gruppen bekrefter stabil god vekst i kvartalet, sier konsernsjef Lars Nilsen.Det er fortsatt høy aktivitet i både det norske og det svenske boligmarkedet. Etterspørselen etter nyproduserte boliger er fortsatt god, og makroøkonomiske rammebetingelser som sysselsetting, rentenivå og konjunkturer forventes å støtte en fornuftig utvikling fremover.Her er rapporten.

Nyheter
Børs