Sissener: - Vi skal feire at det igjen er billige aksjer å få kjøpt

Mens aksjonærene på Oslo Børs fortviler, feiret Jan Petter Sissener gårsdagen med bløtkake og champagne.

Børs

- Vi skal feire at banken er 25 år og ta en real skål for at det igjen er billige aksjer å få kjøpt. De er ikke skambillige, men 20 prosent ned hjelper litt, sier Sissener til DN.Siden 19. juli har hovedindeksen ramlet 16 prosent. Sissener benyttet gårsdagen til å kjøpe børshandlede fond og han mener korreksjonen er meget etterlengtet og forutsigbar.- Man visste at den ville bli trigget av noe eksternt, men ikke at det skulle bli trigget av ikke-kredittverdige amerikanere som har problemer med å betjene lånene sine. Markedet har funnet en unnskyldning, og noen hadde giret opp investeringene for mye. Når resten av markedet faller, og folk trekker seg ut, får vi en likviditetseffekt, sier Sissener til avisen.På et eller annet tidpunkt må snøballeffekten stoppe, mener Kaupthing-sjefen.- Nå nærmer vi oss en nedgang på 20 prosent, og da tror jeg snart det verste er over. Likevel skjønner jeg at mange er urolige og vil ta gevinst.

Nyheter
Børs