Sjokkrapport sender taperaksjen i nedoverbakke

Mens vinneren så langt har en oppgang på hele 19 prosent. Slik ser Oslo Børs ut ved lunsjtider.

Børs

Hovedindeksen er i skrivende stund opp 1,4 prosent til 459,3 poeng.Oljeprisen falt kraftig i går, men stiger noe i dag. Brent oktober-olje står nå i 68,98 dollar fatet. Statoil og Hydro klatrer hhv. 0,8 og 1,36 prosent til 159,75 og 205,5 kroner. Mens DNO-aksjen stiger 10,3 prosent til 10,69 kroner på meldingen om at det har kommet et bud på selskapets aktiviteter i Irak, oljefunn på Tawke og etter kvartalstall. Blant de mest omsatte kan vi trekke frem Yara, REC og Golden Ocean Group med en oppgang på mellom 3 og 3,9 prosent. GGS stiger 4,92 prosent til 1,92 kroner i kjølvannet av meldingen om at selskapet har mottatt et indikativt bud på de tre lekterriggene selskapet kjøper. Budet representer en betydelig premie over kjøpsprisen.Taperlisten toppes av Jinhui med en nedgang på 11 prosent til 53 kroner etter sin sjokkrapport for 2. kvartal. Vinneren så langt er Intelecom Group som stiger hele 18,75 prosent til 9,5 kroner uten nyheter.Det er omsatt verdipapirer for 4,56 milliarder kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs