Slik går Wall Street

USA-børsene åpner i grønt. Følg fortsettelsen og de norske aksjene her.

Børs

Wall Street åpner opp mandag. Etter 10 minutters handel er Dow Jones opp 0,2 prosent til 13.107 poeng, mens Nasdaq stiger 0,1 prosent til 2.508 poeng. S&P 500 står i pluss 0,1 prosent til 1.447 poeng.Utviklingen kan du følge her. De norske aksjene kan du følge her Her finner du ytterligere informasjon om de norske aksjene. Her finner du etter hvert vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVOslo Børs i dag Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Børsene i Europa i dag.Slik gikk det på børsene i Asia i dag.

Nyheter
Børs