Stygg børsåpning på Wall Street

Aksjonærene på Wall Street får seg en kalddusj. Utviklingen kan du følge her.

Børs

Det har vært en rød start på det amerikanske aksjemarkedet, særlig for investorer som er eksponert mot IT-sektoren. To minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått ned 1,51 prosent og står i 2.573,46 poeng mens Dow Jones står i 13.542,91 poeng etter en nedgang på 0,84 prosent.Utviklingen kan du følge her. De norske aksjene kan du følge her Her finner du ytterligere informasjon om de norske aksjene. Her finner du etter hvert vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVOslo Børs i dag Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Børsene i Europa i dag.Slik gikk det på børsene i Asia i dag.

Nyheter
Børs