Styggere på børsen

Oslo Børs åpnet litt opp, nå faller markedet bredt. To tallfremleggere raser 10-15 prosent.

Børs

Rett etter børsåpning var hovedindeksen på Oslo Børs helt oppe i 462 poeng, men siden ble det verre. For øyeblikket faller indeksen én prosent til 454,75 poeng. Nedturen kommer til tross for at Tokyo-børsen steg rundt én prosent i morges. Rett etter børsåpning var hovedindeksen på Oslo Børs helt oppe i 462 poeng, men siden ble det verre. For øyeblikket faller indeksen én prosent til 454,75 poeng. Nedturen kommer til tross for at Tokyo-børsen steg rundt én prosent i morges. Europa-børsene faller også. FTSE 100 i London, DAX i Frankfurt og CAC 40 i Paris er ned 0,3-0,6 prosent. Samtidig faller USA-futures.Oljeprisen faller svakt i forhold til i går. Statoil og Norsk Hydro er ned 1,1 og 0,7 prosent.Seismikkselskapet SeaBird er svakest med et fall på 15,5 prosent etter å ha lagt frem tall. Nedturen skyldes først og fremst at selskapet kutter guidingen.MediCult ramler 10,7 prosent til 24,20 kroner på sine tall.Oceanteam er den beste aksjen med en oppgang på 9,9 prosent, men volumet er syltynt. Tre av de 25 mest omsatte aksjene stiger i verdi. Yara er opp én prosent, Golden Ocean 0,9 prosent og Aker Kværner 0,4 prosent.Det er omsatt verdipapirer for 3,3 milliarder kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs