Tapte 17 millioner

Investeringsselskapet Zoncolan, som er notert på Oslo Axess, tapte nesten 17 millioner før skatt i andre kvartal.

Børs

Zoncolan melder om et resultat før skatt på minus 16,5 millioner i andre kvartal 2007. Driftsresultatet var på minus 14,4 millioner kroner og driftsinntektene på tre millioner kroner. Zoncolan melder om et resultat før skatt på minus 16,5 millioner i andre kvartal 2007. Driftsresultatet var på minus 14,4 millioner kroner og driftsinntektene på tre millioner kroner. Zoncolan er et norsk investeringsselskap med fokus på strategisk og strukturell utvikling av virksomheter. Gjennom ledende eierskap og aktiv deltagelse i styret skal man skape verdier og avkastning som er bedre enn alternative investeringer for aksjonærene. Selskapet investerer i noterte og unoterte virksomheter med utgangspunkt i Norden.Her er hele rapporten.

Nyheter
Børs