Trolltech taper mindre penger

IT-selskapet Trolltech har redusert underskuddet.

Børs

Trolltech rapporterer om et resultat før skatt på minus 6,7 millioner kroner i andre kvartal 2007, mot minus 13,3 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Driftsresultatet ble forbedret fra minus 13,4 millioner kroner i fjor til minus 7,7 millioner kroner i år. Trolltech rapporterer om et resultat før skatt på minus 6,7 millioner kroner i andre kvartal 2007, mot minus 13,3 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Driftsresultatet ble forbedret fra minus 13,4 millioner kroner i fjor til minus 7,7 millioner kroner i år. Selskapets driftsinntekter beløp seg til 51,8 millioner kroner, sammenlignet med 41,7 millioner kroner ifjor.Det spås en høyere inntektsvekst i andre halvår, men at inntektsveksten for året kan bli lavere enn i 2006.Her er rapporten og presentasjonen.

Nyheter
Teknologi