Trygve Hegnar om børsutviklingen

Børsen bølger videre og litt ned. Hva skjer? Trygve Hegnar forklarer. I dag skal vi også se nærmere på bulksektoren, som boomer. Golden Ocean passert 2006 etter 1. halvår. Adm. dir. Herman Billung er dagens gjest.

Børs

I tillegg kommenterer som vanlig Trygve Hegnar utviklingen på børsene i Oslo, Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av 3 aksjer, Statoil, Aker Yards, PSI Group og Nutri Pharma. Live-sendingen starter her kl. 16:05 .Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobil Du kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen

Nyheter
Børs