Ukens 18 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DnB Nor Markets, Terra Securities og First Securities satser denne uken på 18 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Scanpix / Scanpix
Børs

Aksjestrateg Terje Nyborg i Terra Securities, sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities og aksjesjef Paal Karstensen i DnB Nor Markets satser denne uken på tilsammen 18 aksjer.Dette er aksjene de tre har valgt å satse på denne uken:

    Awilco OffshoreTelenorArtumas GroupSeaDrillStatoilTandbergScorpion OffshorePGSPA ResourcesNorsk HydroTomraOrklaSevan MarineSchibstedSparebanken Midt-NorgeDeep Sea SupplyOcean RigGolar LNG
Det er etter hva DN er farer nå Paal Karstensen og DnB NOR Markets som leder sammenlagt med en avkastning på 12,5 prosent så langt i år, etterfulgt av Peter Hermanrud og First med 9,2 prosent og Terje Nyborg og Terra med 2,7 prosent.Innsideporteføljen finner du her. Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.

Nyheter
Næringsliv