- Underprisede aksjer

- Vi mener det er flere aksjer som er underpriset akkurat nå, sier Jan Eggertsen, Norden-sjef for investeringsrådgiveren T. Rowe Price

Børs

Jan Eggertsen, Norden-sjef for investeringsrådgiveren T. Rowe Price, mener den usikre tiden vi er inne i nå er en mulighet til å gå inn i aksjer. De skandinaviske storbankene er trygge aksjer i disse subprime-tider, mener han ifølge Finansavisen. Jan Eggertsen, Norden-sjef for investeringsrådgiveren T. Rowe Price, mener den usikre tiden vi er inne i nå er en mulighet til å gå inn i aksjer. De skandinaviske storbankene er trygge aksjer i disse subprime-tider, mener han ifølge Finansavisen. - Vi tror ikke subprime vil representere et særlig stort problem for verken DnB NOR eller de øvrige skandinaviske storbankene, sier Eggertsen.- Vi har som generelt prinsipp at vi ikke uttaler oss om spesifikke aksjer, men når det er sagt vil jeg anbefale at man kjøper på tilbakefall i store, solide vekstselskap som har en stabil kontantstrøm, god balanse og gode inntjeningsmuligheter, og salg av strukturerte kredittprodukter og girede produkter, sier han.- I en situasjon som denne tror vi på "buy on dipps". Aksjemarkedene preges ikke av usikkerhet knyttet direkte til dem, men til en generell usikkerhet og risikofrykt i markedet. Derfor mener vi det er flere aksjer som er underpriset akkurat nå, sier sjefen.

Nyheter
Næringsliv