Bjørge opplyste i dag at man gjennom datterselskapet Fire Protection Engineering AS har vunnet en kontrakt i forbindelse med Valhall Re-Development-prosjektet. Kontrakten har en verdi på 25 millioner kroner. Bjørge opplyste i dag at man gjennom datterselskapet Fire Protection Engineering AS har vunnet en kontrakt i forbindelse med Valhall Re-Development-prosjektet. Kontrakten har en verdi på 25 millioner kroner. Ifølge konsernsjef Stig Feyling i Bjørge ASA har selskapet inngått kontrakter for 100 millioner kroner i tredje kvartal.- Denne kontrakten viser at vi også er konkurransedyktige internasjonalt. Bjørges satning som en totalleverandør innenfor brann- og gassystemer er riktig. På Ormen Lange har vi levert alt fra brannvannspumper, deluge-anlegg, instrumentering og brann- og gassystemene. Vi ser at vi også lykkes med dette konseptet innenfor Skarv og nå Mustang, sier Feyling til HegnarOnline.- Som et resultat av dette vil vi nok satse mer internasjonalt i fremtiden, avslutter Bjørge-sjefen.