Oslo Børs henter seg noe inn igjen når vi når lunsjtider mandag etter kraftig fall innledningsvis. I skrivende stund betyr det en nedgang på 0,94 prosent til 471,23 poeng for hovedindeksen når det er omsatt verdipapirer for 5,5 milliarder.Bulkrederiene Jinhui Shipping og Golden Ocean faller 2,5 og 3,8 prosent. REC står i minus 1,5 prosent, mens Yara er ned en prosent. Oljekameratene Statoil og Norsk Hydro faller hhv. 0,86 prosent og 0,56 prosent.BW Gas er nå forbigått av NorDiag (-8,76% - 6,85kr) på taperlisten. BW Gas ramler etter å ha meldt om en skatteregning på flere milliarder kroner i forbindelse med regjeringens utspill fredag. Vizrt og Camillo Eitzen ramler 6,3 og 5 prosent.Grenland Group stiger 4,65 prosent etter å ha meldt om en mulig riggkontrakt på 1,8 milliarder kroner. Relativ vinner er så langt Data Respons med 7,38 prosent til 16 kroner.I London ligger oktober-fatet av Nordsjøoljen på 74,34 dollar fatet etter et fall på 0,96 prosent.Også ellers i Europa er trenden negativ... på HegnarOnline. finner du her..Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.Slik gikk det på