Børsfall i USA

Wall Street har åpnet ned. Følg utviklingen og de norske aksjene her.

Børs

Wall Street åpner ned torsdag. Etter 15 minutters handel er Dow Jones ned 0,3 prosent til 13.781 poeng, mens Nasdaq faller 0,5 prosent til 2.654 poeng. S&P 500 står i minus 0,4 prosent til 1.524 poeng.Utviklingen kan du følge her. De norske aksjene kan du følge her Her finner du ytterligere informasjon om de norske aksjene. Her finner du etter hvert vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVOslo Børs i dag Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Børsene i Europa i dag.Slik gikk det på børsene i Asia i dag.

Nyheter
Børs