Enda styggere på Oslo Børs

Rødt har blitt enda rødere på Oslo Børs mandag. Ingen av de mest omsatte selskapene stiger.

Børs

Oslo Børs har fått en svak start på den nye uken. Vedvarende bekymringer for tilknyttet kredittmarkedene, senest trigget av britiske Northern Rocks resultatvarsel, fortsetter å prege markedene. Oslo Børs faller med de øvrige, europeiske markedene.Hovedindeksen er nå ned 1,3 prosent til 476,21 når det er handlet verdipapirer for snaue fire milliarder.Britiske FTSE er ned 1,9 prosent, tyske DAX er ned 0,7 prosent mens franske CAC40 ramler 1,7 prosent.Ingen av de mest omsatte selskapene stiger i verdi. I DNO er en beskjeden kursoppgang tidligere i dag nesten visket ut - aksjen stiger nå 0,09 prosent til 11,09 kroner etter meldingen om et oljefunn i Nordsjøen . Statoil og Hydro sørger på sin side for å bremse markedet med fall på hhv. 0,7 og 1,6 prosent.Katastrofale tankrater trekker med seg Frontline, som er ned 3,05 prosent til 254,50 kroner. Telenor ramle 1,08 prosent, DnB NOR 1,3 prosent, Golden Ocean 0,3 prosent, Yara 1,3 prosent, REC 1,9 prosent, Seadrill 2,2 prosent, Orkla 1,4 prosent og Acergy 1,3 prosent.I London faller Nordsjøoljen med levering i november 0,45 prosent til 75,88 dollar.Kursvinner så langt er Telio med 3,45 prosent til 15 kroner. Taperlisten toppes av DiaGenic med et fall på 6,8 prosent til 5,21 kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs