Hermanrud: Derfor falt børsen

Analysesjef Peter Hermanrud i First Securities har følgende teori om hvorfor børsen falt i går.

Børs

Oslo Børs falt om lag halvannen prosent i går. Analysesjef Peter Hermanrud i First Securities sier til DN at hovedforklaringen til fallet nok ikke bare er fallet i oljepris, siden så å si alle markedene er nede. Oslo Børs falt om lag halvannen prosent i går. Analysesjef Peter Hermanrud i First Securities sier til DN at hovedforklaringen til fallet nok ikke bare er fallet i oljepris, siden så å si alle markedene er nede. -(..) Hovedforklaringen er nok heller å finne i den generelle uroen i markedene. Det amerikanske husmarkedet fortsetter å bekymre. Dette er nå et grunnleggende problem som preger markedene i større grad enn én enkelt hendelse igår, sier Hermanrud.

Nyheter
Børs