- Inflasjon neste bekymring

- Inflasjon vil bli vår neste, store bekymring, hevder forvalter etter at en rekordsvak dollar bidro til å gi næring til inflasjonsfrykten i går. Mens oljeprisen dundret gjennom 84 dollar-merket, gikk aksjemarkedet på en smell.

Scanpix / Scanpix
Børs

De amerikanske børsene falt for første gang på tre dager under gårsdagens handel og satte dermed punktum for oppgangen som ble innledet etter tirsdagens saftige rentekutt fra Fed. Svekkede resultatutsikter fra distribusjonsgiganten FedEx og ny bunnoteringen for dollaren nøret opp under inflasjonsfrykten, ifølge Bloomberg.Oljen over 84 dollar Prisen på det amerikanske oljefatet steg forøvrig gjennom 84 dollar-merket før sluttnotering ble satt til 83,32 dollar fatet.Dollar i fritt fall Samtidig fortsatte dollaren å svekke seg, nærmere bestemt med 0,8 prosent til 1,4067 mot euro ved stengetid i New York på spekulasjoner om at Fed vil fortsette å kutte renten. I løpet av handelen nådde dollaren ny bunnrekord på 1,4098 dollar.Bredt fallSluttnoteringen for S&P 500-indeksen ble 1518,75 etter et fall på 0,7 prosent. Dow Jones greide seg med en fall på 0,4 prosent til 13766,70, mens Nasdaq sluttet ned 0,5 prosent til 2654,29.- Inflasjon neste bekymring - Inflasjon vil bli vår neste, store bekymring. Du bør følge med på utenlandske valutaer, fordi de forteller oss at det er manglende tillit til amerikansk økonomi, sier John Kornitzer ved Kornitzer Capital Management ifølge Bloomberg.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TV Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Slik gikk det på Oslo Børs i dag Nøkkeltallene fra dagens handel og børsmeldingene .Alle dagens Børs- og finansnyheter på HegnarOnline.Alle delindeksene her .Alle dagens aksjetips finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i Europa Slik gikk det på de europeiske børsene.Slik gikk det i Asia Slik gikk det på børsene i Asia i dag.

Nyheter
Børs