Oslo Børs faller i likhet med sine europeiske kolleger. Klike før klokken 14.30 er hovedindeksen ned 0,9 prosent til 480,16 poeng. Oslo Børs faller i likhet med sine europeiske kolleger. Klike før klokken 14.30 er hovedindeksen ned 0,9 prosent til 480,16 poeng. FTSE 100 i London ramler nesten to prosent på meldingen om at Bank of England har gitt Northern Rocks nødlån, noe som fører til bekymring rundt nye kredittap. DAX-indeksen i Frankfurt faller 0,8 prosent, mens CAC 40 i Paris står i minus 0,9 prosent.- Vi er ned i hele Europa. Årsaken til at Oslo Børs faller tilbake er generelt litt vanskelig å peke på. Markedene var positive i USA i går samtidig som også asiatiske aksjer steg i natt. Det som er verdt å merke seg at oljeserviceindeksen i USA endte nær uendret til tross for en rekordhøy oljepris, sier en megler til TDN Finans. Han viser også til at amerikanske futures er negative.Oljeprisen faller tilbake i dag. Brent-olje for levering i november koster nå 76,68 dollar fatet, ned 44 cent. Statoil ramler 1,6 prosent til 180 kroner, mens Hydro faller 1,3 prosent til 230,75 kroner. Oljeknøtten CanArgo stuper 15,2 prosent til 3,90 kroner. Selskapet har ikke funnet indikasjoner på flyt under testing av Kumisi 1-brønnen i Georgia.Norgani stiger 0,3 prosent til 88,50 kroner etter at Oslo Properties, et nylig opprettet selskap ledet av Scandic, har flagget en eierandel på 13,2 prosent i selskapet. Telenor, Aker Kværner og Subsea 7 er også så vidt i pluss.Det er omsatt verdipapirer for 8,4 milliarder kroner.