Lincoln Composites Inc hadde 12. september offisiell åpning av selskapets nye fabrikk i Nebraska i USA. Det nye produksjonsanlegget vil lage store tanker for bulktransport og landbaserte stortank-lagring av naturgass. Lincoln Composites Inc hadde 12. september offisiell åpning av selskapets nye fabrikk i Nebraska i USA. Det nye produksjonsanlegget vil lage store tanker for bulktransport og landbaserte stortank-lagring av naturgass. Ifølge en børsmelding vil stortankene kunne oppnå vektbesparelser på ca 60 prosent i forhold til sammenlignbare metall-tanker. Det forventes økende etterspørsel etter stortanker som kan kombinere lav vekt og høyt trykk.Byggingen av stortankfabrikken er en del av strategien om å bli den ledende aktøren på utvikling og fremstilling av høytrykksbeholdere for komprimert hydrogenlagring.