Oslo Børs har lagt bak seg en meget god dag. Klokken 13 sto hovedindeksen i 478, men så løsnet det. Klokken 15.30 nådde den 484,84, før den mistet ørlite høyde og sluttet på 484,45 poeng etter en oppgang på 1,72 prosent.Stikkordet er naturligvis den sterke oljeprisen. Brent for oktober-levering er sist omsatt for 77,35 dollar fatet, mot 76,77 dollar fatet i 16.30-tiden i går ettermiddag.WTI-olje for levering i oktober er sist omsatt for 79,88 dollar fatet, ned tre cent.Statoil og Hydro trakk opp hhv. 3,83 og 3,89 prosent. Sistnevnte kunne i dag dessuten melde om . DNO fikk ikke være med på moroa i samme grad, og steg 0,9 prosent. Selskapet la tidlig i dag frem for august og en oppdatering og .- Det hjelper lite å produsere mye om man ikke kan selge det i et internasjonalt marked til en internasjonal pris, i SEB Enskilda overfor Reuters.Merk at omsetningen i Statoil-aksjen var tung i dag, volumet ble hele 4,16 milliarder kroner.Offshoresektoren var også sterk. Aker Kværner endte opp 3,13 prosent, Ocean Rig i pluss 3,57 prosent, mens PGS og Acergy løftet seg hhv. 2,37 og 1,8 prosent. Seadrill var opp 0,9 prosent.I tillegg til olje til offshore markerte Norske Skog seg positivt blant tungvekterne. Aksjen steg 2,21 prosent etter , i all hovedsak i Norge. Det er også vel verdt å merke seg at Telenor og Frontline steg hhv. 2,7 og 2,52 prosent.Ellers steg Tandberg, REC og Marine Harvest 1,0-1,1 prosent.Bulkratene , og fallet fortsetter i dag. Bulkaksjene Golden Ocean og Jinhui hentet seg likevel inn i løpet av ettermiddagen. De to sluttet hhv. ned 0,32 og opp 1,55 prosent. Belships var ned 1,57 prosent. Foruten Golden Ocean var det langt mellom de negative tungvekterne. Crew endte imidlertid ned 3,71 prosent . Bergesen Worldwide Gas fortsatte fallet, og mistet nye fire prosent. Reder Per Sævik sa i dag at , noe regjeringen .Taperlisten toppes av Idar Vollviks Dynapel, som endte ned 6,92 prosent. Nærmest kom Simtronics, som falt 6,06 prosent, mens Exense slanket seg med fem prosent. Medi-Cult falt 4,56 prosent etter at innsider i løpet av dagen.Vinnerlisten toppes av Scan Arc, som steg 11,3 prosent. Cecon fulgte nærmest med pluss 7,41 prosent, foran Akva Group på pluss 7,33 prosent. Videre finner vi Diagenic på pluss 6,9 prosent, før Goodtech og Nordiag sluttet dagen opp 5,46 prosent. Norwegian Property steg 2,33 prosent til 65,75 kroner etter at selskapet i morgentimene torsdag.Det ble omsatt verdipapirer for drøyt 13,63 milliarder kroner på Oslo Børs.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.