Optimistisk analytiker spår aksje opp 60 prosent

Optimistiske analytikere i Handelspartner Securities forteller investorer at Trolltech-aksjen bør kunne stige 60 prosent.

Børs

I dagens morgenrapport fra Handelspartner Securities kan vi lese at analytikeren rykker ut med en kjøpsanbefaling på Trolltech. I dagens morgenrapport fra Handelspartner Securities kan vi lese at analytikeren rykker ut med en kjøpsanbefaling på Trolltech. - Trolltech leverer verktøy for softwareapplikasjonsutvikling for operativsystemer (primært Linux) og hardwareplattformer. Qt produktlinjen vil nok fremdeles være den mest inntektsbringende, mens Qtopia fremdeles er mer upløyd mark og betydelig høyere markedmessig og teknologisk risiko. Vi har en langsiktig kjøpsanbefaling med et kursmål på 18 kroner, sier analytikeren.Aksjen ble sist omsatt for 11,30 kroner. Dersom kursmålet skal innfris, må verdien på selskapet øke med 59,3 prosent fra dagens nivå.

Nyheter
Børs