Sterke Europa-børser

Det er en meget hyggelig ettermiddag på Europa-børsene.

Børs

Europa-børsene har forsterket oppturen i løpet av ettermiddagen. FTSE 100-indeksen i London og CAC 40 i Paris stiger 1,2 prosent, mens DAX-indeksen i Frankfurt nøyer seg med en oppgang på 0,5 prosent. Hovedindeksen her hjemme står i pluss 0,6 prosent. Europa-børsene har forsterket oppturen i løpet av ettermiddagen. FTSE 100-indeksen i London og CAC 40 i Paris stiger 1,2 prosent, mens DAX-indeksen i Frankfurt nøyer seg med en oppgang på 0,5 prosent. Hovedindeksen her hjemme står i pluss 0,6 prosent. Børsene fikk et oppsving etter at det ble kjent at Bank of England ikke har mottatt bud i forbindelse med sin tre-måneders auksjon, melder Reuters. Det demper frykten for at bankene ikke har tilstrekkelig med kapital.Et større fall i ordreinngangen (varige varer) i USA enn ventet øker dessuten sannsynligheten for ytterligere rentekutt ettersom veksten avtar.

Nyheter
Børs