- Tre hete seismikkaksjer

- Enten kommer de til å bli kjøpt opp, eller så vil de tjene så mye av aksjeprisen deres ryker i været, sier Carnegies John Olaisen og Georg Espe. Tre hete kandidater peker seg ut.

Børs

Herrene Olaisen og Espe fra Carnegie har ingen tro på at seismikkprisene skal ned i overskuelig fremtid. Flere oppkjøp og sammenslåinger er på vei, mener de to ifølge Finansavisen.Meglerhuset har plukket ut tre hete kandidater:

  • Eastern Echo
  • Scan Geophysical
  • Arrow Seismic
- Den kanskje heteste aksjen er Eastern Echo, som før helgen fikk fremskyndet levering på båt nummer fem og seks. Dete er moderne og avanserte skip som er svært attraktive for potensielle kjøpere, sier Olaisen ifølge avisen.De to peker dessuten på Scan Geophysical og G.C. Riebers Arrow Seismic.- Enten kommer de til å bli kjøpt opp, eller så vil de tjene så mye at aksjeprisen deres ryker i været, sier de to ifølge avisen.

Nyheter
Næringsliv