I går gikk Eltek på en smell etter det overraskende krakket i Ericsson. I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Eltek som en salgskandidat. I går gikk Eltek på en smell etter det overraskende krakket i Ericsson. I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Eltek som en salgskandidat. - Eltek viser en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal. Aksjen har brutt støtten ved 42 kroner, og videre negativ utvikling indikeres. Negativ volumbalanse svekker aksjen på kort sikt. RSI er oversolgt. Aksjen kan likevel gjerne falle videre, og vi bør se en stigning i RSI-kurven før dette brukes som et kjøpsargument, sier analytikeren.- Lite støtte under dagens nivå øker risikoen. Aksjen er dog positiv på innsidehandler. Kort sikt: Salgskandidat. Middels lang sikt: Salgskandidat, avslutter analytikeren.På tirsdag sluttet Eltek-aksjen på 39,70 kroner.