Analytiker: Disse aksjene kan falle i verdi

Analytikerne i Corporate Advice and Research trekker frem to aksjer som kan falle i verdi.

Publisert 11. okt. 2007 kl. 13.25
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 06.22
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 195 ord
I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research kan vi lese at analytikeren frykter kursfall i Acergy og Questerre. Vurderingen er basert på teknisk analyse. I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research kan vi lese at analytikeren frykter kursfall i Acergy og Questerre. Vurderingen er basert på teknisk analyse. - Acergy har brutt ned av en kortsiktig stigende trendkanal. Dette har utløst et negativt signal og indikerer i første omgang innledningen til en lavere stigningstakt eller en mer horisontal utvikling. Aksjen har støtte ved ca. 154 kroner. Her kan vi få reaksjoner opp på kort sikt. Ved brudd ned gjennom støtten vil det utløses et nytt salgssignal og indikasjon om fall ned mot neste støtte ved ca. 139 kroner. RSI har brutt ned gjennom støtten i en stigende trend, noe som svekker trendbildet. Følges nøye/salg, sier analytikeren.- Questerre Energy Corportaion viser svak utvikling innenfor en fallende trend og videre utvikling er ventet innen denne. Har nå brutt ned gjennom støtten ved ca. 4,50 kroner. Dette har utløst et nytt salgssignal og indikasjon om fall ned mot støtten ved ca. 4,00 kroner. RSI ligger i en fallende trend, noe som svekker trendbildet, avslutter analytikeren.Foto: Scanpix.