Resultatvarslene har stått i kø på børsene de siste dagene, både hjemme og ute. Resultatvarslene har stått i kø på børsene de siste dagene, både hjemme og ute. - Overveiende er det få av resultatvarslene som skyldes generell etterspørselssvikt, sier analysesjef Bengt Jonassen i Glitnir Securities til Finansavisen.Aksjesjef i Carnegie Rachid Bendriss er heller ikke så bekymret, og peker på at de tre første ukene etter avslutningen av et kvartal er sesongen for resultatvarsler.- Det som har kommet har i stor grad vært selskapsspesifikt, og man kan ikke se noe bestemt mønster, sier han.Jonassen hevder overfor avisen at varselet fra UPM-Kymmene er et reelt problem i skogsektoren.- Det indikerer fortsatt overproduksjon i Europa, Nord-Amerika og Asia, samtidig som det kraftige dollarfallet har forsterket de europeiske problemene ettersom papir fra Nord-Amerika er blitt konkurransedyktig i Europa, sier han til Finansavisen.