Blandet på Wall Street

Gårsdagens aksjehandel ga et heller blandet resultat etter at finanskjempen Bank of America sørget for å gi Wall Street-investorene en solid skuffelse.

Aksjehandelen i New York endte med blandet resultat i går, blant annet som følge av resultatvarsel fra finanskjempen Bank of Ameriac. To av tre nøkkelindekser sluttet ned, mens teknologimarkedet Nasdaq rundet av med en hårfin oppgang.Blandt for nøkkelindeksene Dow Jones falt til slutt 0,03 prosent til 13.888,96, mens S&P 500 sluttet ned 0,08 prosent til 1540,08. Nasdaq-indeksen steg 0,2 prosent til 2799,31.Setter av 2 milliarder Bank of America varslet markedet at den har satt av 2,03 milliarder dollar i tredje kvartal for potensielle kredittap. Markedet kvitterte med å sende aksjen ned 2,36 prosent til 48,85 dollar.Ny rekord for oljeprisen Oljeprisen gjorde dessuten et nytt byks og bidro til å trekk med seg energisektoren. November-leveransen steg 2,4 prosent til 89,47 dollar fatet i New York-handelen i kjølvannet av Tyrkias trussel om å rykke inn i Nord-Irak på jakt etter kurdiske opprørere. Etter New York-børsens stengetid ble oljen omsatt for rekordhøye 90,02 dollar fatet .Her finner du etter hvert vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.