Aksjehandelen i New York endte med blandet resultat i går, blant annet som følge av resultatvarsel fra finanskjempen Bank of Ameriac. To av tre nøkkelindekser sluttet ned, mens teknologimarkedet Nasdaq rundet av med en hårfin oppgang.Dow Jones falt til slutt 0,03 prosent til 13.888,96, mens S&P 500 sluttet ned 0,08 prosent til 1540,08. Nasdaq-indeksen steg 0,2 prosent til 2799,31. Bank of America varslet markedet at den har satt av 2,03 milliarder dollar i tredje kvartal for potensielle kredittap. Markedet kvitterte med å sende aksjen ned 2,36 prosent til 48,85 dollar. Oljeprisen gjorde dessuten et nytt byks og bidro til å trekk med seg energisektoren. November-leveransen steg 2,4 prosent til 89,47 dollar fatet i New York-handelen i kjølvannet av Tyrkias trussel om å rykke inn i Nord-Irak på jakt etter kurdiske opprørere. Etter New York-børsens stengetid ble oljen omsatt for .Her finner du etter hvert / på NYSE. / på Nasdaq.De og de . fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med aksjer.