Børsen snur opp

Oslo Børs er igjen i pluss. Hovedindeksen er opp 0,20 prosent. Se hvordan det går her.

Det er ikke lenger rødt på Oslo Børs. Hovedindeksen står nå i 504,32 opp 0,20 prosent.Oljeprisen holder seg oppe, og Brent-olje for levering i desember står nå i 83,19 dollar fatet. StatoilHydro er ned 0,67 prosent til 184,25 kroner.Synnøve Finden er opp 23,38 prosent, til 24,80 kroner.Det er så langt omsatt verdipapirer for ni milliarder kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.