Børsfall i USA

De amerikanske børsene åpner som ventet ned onsdag. Følg utviklingen her.

Wall Street faller som ventet i tidlig handel onsdag. Etter 12 minutter er Dow Jones ned 0,24 prosent til 13642,62 poeng, Nasdaq står i 2.776,79 etter et fall på 0,81 prosent, mens S&P 500 har slanket seg med 0,39 prosent til 1.513,63 poeng.Nedgangen kommer etter at Merrill Lynch tok større nedskrivninger enn ventet i 3. kvartal, mens Amazon.com leverte kvartalstall under forventning.Følg utviklingen her. Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Masdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik gikk det på børsene i Asia. Slik gikk det på børsene i Europa.