Børsfall i USA

USA-børsene har åpnet ned etter skuffende banktall. Følg utviklingen her.

Wall Street åpner ned i kjølvannet av elendige tall fra Bank of America torsdag. Etter åtte minutters handel er Dow Jones ned 0,2 prosent til 13.863 poeng, mens Nasdaq faller 0,4 prosent til 2.782 poeng. Utviklingen kan du følge her. Her finner du etter hvert vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVOslo Børs i dag Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Børsene i Europa i dag.Slik gikk det på børsene i Asia i dag.