Brede børsfall i Asia

Det er lite å glede seg over på Asia-børsene i morgentimene.

Det går nedover på Asia-børsene onsdag morgen. For øyeblikket er Nikkei-indeksen i Japan ned 1,7 prosent. Shanghai-børsen står i minus 0,7 prosent, mens Kospi i Sør-Korea ramler 2,7 prosent. Staits Times i Singapore faller 1,3 prosent. Det går nedover på Asia-børsene onsdag morgen. For øyeblikket er Nikkei-indeksen i Japan ned 1,7 prosent. Shanghai-børsen står i minus 0,7 prosent, mens Kospi i Sør-Korea ramler 2,7 prosent. Staits Times i Singapore faller 1,3 prosent. Her er relevante nyhetsinnslag på web-TV Slik går det på børsene i Asia i dag. Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.