Investorene har ikke hatt det lett på Oslo Børs i høst, skriver Finansavisen, og viser til at også ekspertene i Eksperttipset har slitt. Syv av 12 eksperter er i minus, mens to er i null.De tre positive unntakene er Truls Evensen i Storebrand, Magne Naustvik i Nordea og Tom Robin Solstad-Nøis i Sparebank 1 Nord-Norge. De slår ifølge avisen alle markedet med god margin.Evensen og Naustvik har begge satset på blant annet tørrlast, som er inne i en fantastisk periode. Belships er Evensens store vinner, med 72 prosent verdistigning siden 28. juli. Evensen har også truffet med DnB Nor, mens DeepOcean og Orkla er ned. Porteføljeavkastningen er på 13 prosent, mot pluss én prosent for hovedindeksen i samme periode.Naustviks store vinner er ifølge avisen Odim, som har steget hele 40 prosent siden 22. september. I tillegg er han godt i pluss i både Jinhui, Yara, Seadrill og Ocean Rig.Solstad-Nøis kan blant annet glede seg over at Tandberg er opp 11 prosent siden midten av september, skriver Finansavisen.