DnB NOR til Santiago, Pireus og Mumbai

DnB NOR vil åpne filial i Santiago og representasjonskontorer i Pireus og Mumbai.

Publisert 9. okt. 2007 kl. 08.55
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 06.20
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 220 ord
DnB NOR vil ifølge en melding åpne filial i Santiago og representasjonskontorer i Pireus og Mumbai. - Satsingen er en del av DnB NORs internasjonale vekststrategi. Etableringene styrker den lokale oppfølgingen av eksisterende kunder innen skipsfart, energi og fiskeri, samtidig som det åpner nye forretningsmuligheter for oss som bank, sier konserndirektør Leif Teksum i DnB NOR. DnB NOR vil ifølge en melding åpne filial i Santiago og representasjonskontorer i Pireus og Mumbai. - Satsingen er en del av DnB NORs internasjonale vekststrategi. Etableringene styrker den lokale oppfølgingen av eksisterende kunder innen skipsfart, energi og fiskeri, samtidig som det åpner nye forretningsmuligheter for oss som bank, sier konserndirektør Leif Teksum i DnB NOR. Kontoret i Pireus vil betjene skipsfartskunder i og utenfor Hellas.- Etableringen i Pireus styrker grunnlaget for videre vekst både i det greske skipsfartsmarkedet og internasjonalt, sier Teksum.Kontoret i Mumbai vil primært betjene kunder innen skipsfart og energi. - India er en raskt voksende økonomi med en gjennomsnittlig årlig BNP-vekst de siste fem årene på rundt 7,8 prosent. DnB NOR betjener allerede i dag indiskbaserte selskaper innen skipsfart, offshore, logistikk og energi. Stadig flere norske selskaper etablerer seg i India og foretar investeringer på DnB NORs satsingsområder, sier Teksum.Kontoret i Chile vil primært betjene kunder innen fiskeri og havbruk, men også innen skipsfart og energi i Chile og nærområdet.